Тука на острова се оказа, че няма чак толкова много избор на таквиз "моми". Или сме във фаза, в която току що балъмите сме ги изкупили и след 6 месеца ше се продава пак или тукашния "Надин" е заработил некое килце железо. Преди 6 месеца ги имаше повече. Сега 3.2 примерно не се продава. И като гледам, какво е налично..... май съм случил на камиончЕ.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой с пряк достъп до 166 автоматик ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Naso Покажи съобщениеТука на острова се оказа, че няма чак толкова много избор на таквиз "моми". Или сме във фаза, в която току що балъмите сме ги изкупили и след 6 месеца ше се продава пак или тукашния "Надин" е заработил некое килце железо. Преди 6 месеца ги имаше повече. Сега 3.2 примерно не се продава. И като гледам, какво е налично..... май съм случил на камиончЕ.Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
В Русе се подвизава една такава алфа, мисля че е 3.0 с автоматична скоростна кутия. Собственика и преди влизаше във форума, сега не съм го засичал. Доколкото знам алфата сега е със счупени скорости.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеДоколкото знам алфата сега е със счупени скорости.
Ха тъй,добре го успокои
Чеституу Танаскоо,задавй смело,да гори да гори,колко да гори,не вярвам да качи над 30
Страшна е,много исках баш такава,ама ей сега ще мога да врътна един кравай/и бензин ще си капна/
2011 Giulietta MA-ex
1995 155 1.8 TS 8V
2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex
Comment
-
Тя тая кола може да го разори Насо, ако се прибере с нея от островаAR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
За съжаление все по-трудно става подържането на високотехнологични автомобили в световен мащаб, а у нас това си е едно шоу.
Моите колеги се шегуват, че колата ми се оправи в сервиз за телевизори, защото другите гледат като индианци електрониката.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Много арна бре танасеСа да почерпиш още чакам да разбера дали си я взел след 20 минути
Нема се пуашиш ше арчи още по малко - а ако се озори с кутията веднага и монтажираме по нов модел или ръчка
Са остава да свикнеш пак да се возиш у десно като преди0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Арна, арна! Със здраве да се возиш!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment